Tradicionalni slovenski zajtrk

_DSC4165 _DSC4166        _DSC4180 _DSC4202

Tudi v tem šolsk_DSC4170em letu smo na OŠ Blaža Arniča Luče sodelovali pri izvedbi slovenskega zajtrka. Čas pred pričetkom pouka so učenci preživeli v jedilnici, kjer so imeli zajtrk; kruh Anzej Panzej iz pekarne Rednak, maslo, ki ga je pripravila Marija Klemenšek, med lučkih čebelarjev (Anton Kumer, Janez Zamernik) mleko, ki ga šoli redno dobavlja domačin Janez Rosc in jabolko KZ Šaleške doline. Ob tej priložnosti so učenci pripravili razstavo v jedilnici, otrokom pa smo spregovorili o pomenu lokalno pridelane hrane ter o zdravih prehranjevalnih navadah. Otroci se zajtrka radi udeležujejo in pozitivno sprejemajo tovrstne aktivnosti.

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v DOGODKI, NOVICE. Zaznamek za trajno povezavo.